Inspiratiereizen

Wie ben jij? Waar ga jij van stralen? Wat drijft je? Wat kunnen we van elkaar leren? Waar sta je?

Inspiratiereizen

Inspiratiereizen

Een bijzondere vorm van bewustwording op een buitengewone lokatie

Inspiratiereizen geven je richting aan je leven. Tijdens jouw inspiratiereis gaat het om ruimte innemen, vrijheid voelen, afscheid nemen van beperkende overtuigingen, keuzes maken, je gezien voelen, van betekenis zijn, genieten, spelen en succes vieren. Waar kan dat beter dan in een volstrekt andere omgeving? De andere cultuur, jouw reisgenoten, de natuur en het programma geven je een unieke kans om dichter bij jezelf en je drijfveren te komen.

Een Inspiratiereis geeft jou als betrokken mens meer bewustzijn over wat jou werkelijk drijft in privé en werk EN helpt jou bij het concreet richting geven. De reis is geschikt voor jou als je open staat voor het avontuur en in dialoog wil gaan met anderen. Wij creëren voor jou een veilige en liefdevolle setting en deskundige begeleiding.

Inspiratiereizen in Spanje

ZIN in je leven: je hart klopt, je lijf danst, je hoofd is rustig. Hoe is het met jouw ZIN? Heb je er zin in? Of weet je het even niet? Je zou eigenlijk blij moeten zijn want je hebt het goed. Dat besef je ook, maar toch? Weet dat je welkom bent met al je twijfels, schuldgevoel, schaamte, gemis en blijheid. Want dat is het dat naar boven mag komen op deze reis. Onder de Spaanse zon, in de natuur, los van je dagelijkse beslommeringen kan de reis naar jouw zin in het leven beginnen. Lees hier meer over deze reis >>

In de Body en Mind reis speciaal voor vrouwen komen jouw lichaam, geest, spirit en hart volledig aan hun trekken.
Op het programma staan veel massagesmindfulness, aandacht voor jezelf en meditaties in de natuur. En het is vakantie, dus het is ook een wandeling naar een verborgen strand waar je kan zwemmen in de kristalheldere zee. Heerlijk slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En een prachtige tocht door de mystieke bergen met kleine stadjes, kloosters en wandelingen. Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet. Lees hier meer over deze reis >>

Sri Lanka en Cambodja

Bij de reizen verder weg zoals naar Sri Lanka, staan solidariteit, betekenis en verbinding centraal in het programma. Je verblijft in een lokale community en werkt als vrijwilliger mee in een project.

De reis naar Cambodja kan door jou individueel geboekt worden en geeft je een onderdompeling in de lokale cultuur vanuit een vast punt, het guesthouse van jouw lokale contactpersoon Peterhans Koperberg. Je krijgt een aantal zeer waardevolle oefeningen, schrijf- en tekenopdrachten mee die jou helpen om ook de reis naar binnen te maken. Bij terugkomst help ik je in een coachingsgesprek invulling te geven aan je verlangen.

 

Voor de inspiratiereizen is een speciale website.   Take a tour >


Inspiratiereis Spanje


Leiderschapsreis Zuid Afrika

"Om anderen te inspireren moet je eerst jezelf kennen"