Vrijwilligerswerk en stage

Aandacht, energie, kennisdeling, plezier, vriendschap

naar de website 

Vrijwilligerswerk en stage

voorbeeld-bord-commundo

Wil jij reizen en via vrijwilligerswerk een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jezelf en een ander? Door als vrijwilliger of stagiair mee te draaien in lokale ontwikkelingsprojecten worden zowel de lokale bevolking als jijzelf letterlijk een ervaring rijker! In al onze programma`s staat een actieve uitwisseling centraal.  Door samen te werken, samen te leven en samen te leren ontstaat de mogelijkheid tot wederzijds begrip, bewustzijn en inzicht in jezelf en de ander en daarmee werkelijke positieve ontwikkeling. De kern van ons aanbod is contact. Oprecht, eerlijk en gelijkwaardig contact met de lokale bevolking waar je mee en voor ‘werkt’

Sinds 2003 organiseren wij vrijwilligerswerk en stages in 11 verschillende landen over de hele wereld. Wij werken samen met lokale stichtingen die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Zo kan je bijvoorbeeld meewerken op een school voor Birmese vluchtelingen in Thailand of een sportproject en Uganda, stage lopen bij een sociale onderneming of jouw medische skills inzetten in een bejaardentehuis in Sri Lanka.

Er zijn ook vacatures voor professionals die hun kennis willen overdragen via vrijwilligerswerk.

Kijk eens op www.commundo.nl voor de mogelijkheden en maak een afspraak. 

"We waren er. We waren er en dat was het belangrijkste! Dat was de feedback van onze stagebegeleider die heel enthousiast was over ons. ‘You guys are amazing!’ is wat hij telkens zei. ‘Because you are always there, for us and for the kids’. Dit is de belangrijkste les die ik meegenomen heb uit Uganda!"

- Veerle, stagiair Fontys