Business Coach

Ik ben een betrokken businesscoach die jou uit eigen ervaring helpt om actief stil te staan. 

Yolande van Wijk Psychosynthese

Business Coaching

Voor betekenisvolle groei van jou als professional of ondernemer

Voor jou?

Ik heb wat situaties opgeschreven die ik zelf ook heb meegemaakt en waarop ik jou graag coach. Herken je hier iets in?

  • Ik heb een goed idee maar ik ben in loondienst. Eigenlijk zou ik het liefste mijn idee verder uitwerken maar hoe pak ik dat aan? Wil ik het wel echt? Ik heb het idee dat het altijd te druk is om hier echt bij stil te staan en ben loyaal aan mijn werkgever. De tijd tikt door. Soms baal ik van mezelf dat ik geen stappen zet.
  • Ik ben met veel enthousiasme voor mezelf begonnen maar het lukt niet zo goed. Daardoor voel ik me vaak ontevreden, ongelukkig, somber, onzeker of gespannen
  • Ik wil iets nieuws beginnen maar iets houdt me tegen
  • Ik heb een leuk bedrijf maar ik voel me soms eenzaam, er speelt van alles maar dat kan ik toch niet met mijn personeel of vrienden bespreken
  • Ik heb net een mooie (coachings)opleiding afgerond en daar wil ik mee aan de slag. Hoe doe ik dat?
  • Ik ben goed in mijn vak maar ik heb totaal geen kaas gegeten van verkopen en marketing. Ik struin het internet af naar informatie en volg veel webinars maar dat maakt me eigenlijk nog meer onzeker. Ik heb eindelijk besloten om hulp te vragen maar wie kan ik vertrouwen?
  • Ik ben enkele jaren geleden een bedrijf gestart met een enthousiaste partner. Ik merk dat onze visie uiteen begint te lopen. Ik voel me hier niet goed bij en het irriteert me. Ik heb geen idee hoe ik hiermee verder kan.
Coaching van Commundo Coaching, Martin Buber

"In ieder van ons zit een kern waar we niet zijn gekwetst, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn. Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven" - Pierro Ferrucci

Wat brengt mijn coaching jou?

•  Persoonlijke ontwikkeling
Inzicht in jezelf, je persoonlijkheid door meer bewustwording van denken, ervaren (zien en voelen) en eigen gedrag. Wat zijn je drijfveren. Wat houdt je tegen? Wat zijn je verlangens?

•  Doorbreken van oude en ontwikkelen van nieuwe patronen
Als je nieuwe patronen wilt ontwikkelen, is het belangrijk dat je begrijpt om wat voor patronen het gaat en je leert hoe je ze herkent. Ook helpt het om erachter te komen hoe je patronen zijn ontstaan en waarom ze zo hardnekkig blijven voortbestaan.

• Meer grip op jou in je bedrijf
Je gaat ook kennis maken met de (onbewuste) rollen die je speelt in je dagelijks leven, zoals de harde werker, de perfectionist en de aanpasser. Deze kunnen spanningen geven, die je uit in je gedrag. Je bent bijvoorbeeld heel druk, gestrest, moe, chagrijnig. Door hiermee kennis te maken en te voelen dat ze een deel van je zijn, leer je er beter mee omgaan en kan je ze bewust "inzetten". Je wordt als het ware de dirigent van je eigen orkest.

•Hoe ziet jouw ideale bedrijf eruit? Je leert hoe je de verbeelding kan inzetten als krachtig instrument om je verlangens duidelijk te maken en je te richten op wat jij te doen hebt. Je gaat experimenteren met het ideale model in praktijk te brengen. Een methode die al door Aristotoles werd beschreven.

•  Meer zelfvertrouwen en assertiviteit
Door inzicht in jezelf, je denk- en gedragspatronen en je eigen kwaliteiten groeit er meer evenwicht, ben je dichter bij jezelf. Deze bewustwording opent de weg naar verandering, waarbij je gaat experimenteren en oefenen met nieuw gedrag. Hierdoor ontwikkel je meer zelfvertrouwen en ervaar je meer innerlijke kracht. Zo ben je beter in staat om te kiezen wat bij je past, zodat je je bedrijf duidelijker kan neerzetten. En je zal zien dat dat leidt tot meer groei.

  Meer rust, meer genieten en minder stress
Meer ontspanning ervaren, in je lijf en in je hoofd. Door meer in contact met jezelf te komen kun je beter voor jezelf zorgen en meer genieten van het leven in het hier en nu: wat je nu ziet, hoort, voelt of proeft. En dat werkt direct door op jouw klanten, personeel en jouw business

  Concrete zakelijke tips voor een succesvolle bedrijfsvoering
Leg mij jouw "zakelijke vragen"voor en ik geef je tips uit eigen praktijk over marketing, verkoop, netwerken, jouw website of ik geef je namen van experts die jou verder kunnen helpen.

 

Wie ben jij?

Laten we kennismaken.                                   kennismaking >

Coaching door Commundo Coaching Yolande van Wijk

Hoe werkt het?

Het begint bij jezelf. Je hebt de moed om hulp te vragen. Proficiat. Als je herkenning voelt op deze site, dan wil ik je graag ontmoeten. Om kennis te maken, om te horen hoe het met jou gaat en waar je tegenaan loopt of waar je verlangen zit. We bekijken dan ook wat bij je past.

Als het klikt en je kiest voor persoonlijke coaching dan maak ik voor jou een plan van aanpak met een kostenraming. Dat plan kan bestaan uit een aantal coachgesprekken, oefeningen voor thuis en/of skype-gesprekken. 

De gesprekken vinden plaats in Amersfoort of als dit voor jou te ver weg is op een andere geschikte locatie. Het lijkt me heerlijk om met jou naar buiten te gaan.

 

"Not all those who wander are lost" [J.R.R. Tolkien]