Inspiratiereizen

Wie ben jij? Waar ga jij van stralen? Wat drijft je? Wat kunnen we van elkaar leren? Waar sta je?

Inspiratiereizen

Inspiratiereizen

Een bijzondere vorm van coaching op een buitengewone lokatie

Inspiratiereizen geven je richting aan je leven. Tijdens jouw inspiratiereis gaat het om ruimte innemen, vrijheid voelen, afscheid nemen van beperkende overtuigingen, keuzes maken, je gezien voelen, van betekenis zijn, genieten, spelen en succes vieren. Waar kan dat beter dan in een volstrekt andere omgeving? De andere cultuur, jouw reisgenoten, de natuur en het programma geven je een unieke kans om dichter bij jezelf en je drijfveren te komen.

Een Inspiratiereis geeft jou als betrokken mens meer bewustzijn over wat jou werkelijk drijft in privé en werk EN helpt jou bij het concreet richting geven. De reis is geschikt voor jou als je open staat voor het avontuur en in dialoog wil gaan met anderen. Wij creëren voor jou een veilige en liefdevolle setting en deskundige begeleiding.

Bij de reizen verder weg zoals naar Sri Lanka, staan solidariteit, betekenis en verbinding centraal in het programma. Je verblijft in een lokale community en werkt als vrijwilliger mee in een project.

De reis naar Cambodja kan door jou individueel geboekt worden en geeft je een onderdompeling in de lokale cultuur vanuit een vast punt, het guesthouse van jouw lokale contactpersoon Peterhans Koperberg.

Voor coaches, docenten en professionals die de kracht van creativiteit willen benutten in hun werk is er de speciale trainingsreis Creativiteit als Hulpbron naar Spanje. 

Voor mensen die behoefte hebben aan een rustpunt in hun drukke leven en opnieuw in contact willen komen met hun bron is er de Inspiratiereis Creativiteit en Mindfulness of de reis Body en Mind waarbij massages geven en ontvangen een belangrijk element zijn.

Alle deze reizen zijn in de bergen van Catalonië met als uitvalsbasis een heerlijk, ruim, smaakvol landhuis.

 

Voor de inspiratiereizen is een speciale website.   Take a tour >


Inspiratiereis Spanje


Leiderschapsreis Zuid Afrika

"Om anderen te inspireren moet je eerst jezelf kennen"